Çalkaya 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu

Belgegeçer :
WEB https://calkaya75ortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Hacıaliler Mahallesi 15.Temmuz Şehitler Caddesi No5 Aksu / ANTALYA
VİZYON : Çalkaya 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu olarak; Kendine güvenen, katılımcı, sorgulayıcı, etkili ve nitelikli öğrenmeyi temel hedef olarak benimseyen, yaratıcı, üretken, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik sayan, düşünsel, duygusal, sosyal açıdan gelişmiş bireyler yetiştirmeyi ve öğrenen ve öğreten bir kurum kültürü yaratmak amaçlamaktadır.
MİSYON : Katılımcı, dinamik, takım ruhu ve dayanışmayı destekleyen, etik ve toplum vicdanına saygı gösteren, ülkemize ve tüm dünyaya sürdürülebilir yenilikçi, sorumlu ve faydacı çözümler sunmak yoluyla toplumsal gelişime üncülük edecek bireyleri yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim (Tam Gün)
Saatler : 08:30 - 12:00 13:00 - 15:20
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Klima
Servis :
Ulaşım : Aksu merkezde bulunması itibariyle ulaşım problemi bulunmamaktadır. İstenilen an otobüslerle ulaşım sağlanabilmektedir.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Antalya Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde Aksu İlçe Merkezinde bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 15 km uzaklıkta Aksu İlçe Merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :